Puheenjohtajan terveiset

Kesäisen aurinkoinen tervehdys!

Osa onkin jo päässyt kesälaitumille ja osalle kesä on ahkeraa työntekoa, mutta toivottavasti jokaisella olisi mahdollisuus nauttia kesästä ja palautua uurastamisesta.

Suurkiitokset kaikille hoitajille jaksamisesta koronataistelussa, teemme äärimmäisen tärkeää työtä!

Kunta-alan tiukoissa neuvotteluissa saavutettiin ratkaisu – sote-alan oma työ- ja virkaehtosopimus astuu voimaan 1.9.2021 ja nyt odotamme jännityksellä yksityispuolen neuvottelutulosta, joissa hieman päästy eteenpäin ja toiveissa ainakin kiky-tunneista eroon pääseminen.

Seuratkaa SuPerin sivustoja ja ao:n netti/fb sivuja saadaksenne ajankohtaista tietoa.

SuPerin liittohallitus on kokouksessaan 28. toukokuuta päättänyt, että SuPerin koulutukset ja tilaisuudet syksyllä 2020 järjestetään sähköisesti. Osa koulutuksista, muun muassa ammatilliset koulutukset, on peruttu tai siirretty vuodelle 2021.

Ao527:n siiretty kevätkokous on suunnitelmissa pitää su 13.9.20 Kotikartanolla kokouksen ja ruokailun merkeissä.

Ole rohkeasti yhteydessä sinua töissä askarruttavissa asioissa ammattiosastoosi tai Superliittoon!

Lämpimin terveisin

ao527 pj Merja Tuominen